П`ятниця, 2024/04/26, 04:19
Вільний сайт
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Разделы новостей
Мобільний світ [10]
Комп'ютерний світ [6]
Інтернет новини [5]
Музичні новини [4]
Новини Волині і в Україні [2]
Главная » Музичні новини
Українська команда "Друга Рiка", перегортаючи сторiнку свого 10-рiччя з дня першого виходу на сцену, дарує прихильникам альбом своїх кращих хітів "Деннiч". Кружельце об'єднало в собi 12 дiйсно найкращих трекiв за всю офiцiйну iсторiю групи та абсолютно новий сингл "Деннiч", який вже штурмував вершини хiт-парадiв. Крiм того, до компiляцiї увiйшла нова версiя пiснi "Три хвилини".

Трек-лист альбому:

1. Деннiч
2. П`ю з твоїх долнь
3. Вже не сам
4. Спи до завтра
5. Алло
6. Так мало тут тебе
7. Математика
8. Впусти мене
9. Вiдчиняй
10. Оксана
11. Там де ти
12. Шансон
13. Три хвилини

20 грудня цього року всі бажаючі зможуть отримати автографи учасників "Другої Ріки" та поспілкуватися з музикантами гурту під час автограф-сесії. Захід вiдбудеться в магазині "Євростар" за адресо ... Читати дальше »

Категорія: Музичні новини | Переглядів: 1261 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/18 | Коментарі (3)

Черновецкие електронщики «Стелсі» підготували спеціальний новорічний подарунок своїм фенам: на сайті музикантів викладена нова пісня «Міколай», що передує виходу чергового повноформатного альбому групи. Пісня йтиме на альбомі бонусом, оскільки розцінюється «Стелсі» як «сезонна» - пік її актуальності доводиться на Новорічні свята. Викачати її можна тут або тут.

Що стосується самого альбому, то послідовник «Там» (2005), як затверджують самі музиканти, вже готовий «приблизно на відсотків 80». За словами вокаліста групи Олексія Кухарського, «кількість треків на альбомі на даний момент залишається під питанням, оскільки їх з'являється все більше. Хочеться, звичайно, зробити по класиці - дюжину пісень на альбомі, але тоді прійдется щось викидати або запихати в бонуси, що найімовірніше і відбудеться».

Стилістично нова робота варіюватиметься досить широко: від укр-фолк-хип-хопа через укр-фолк-хауз і до укр-фолк-брейка і кора. Також присутня якась «молдаво-фолк-електронна пісня, дуже ве ... Читати дальше »

Категорія: Музичні новини | Переглядів: 1140 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/18 | Коментарі (0)

Nine Inch Nails закінчують роботу над своїм новим альбомом, послідовником «With Teeth» 2005-го року. Фінальний процес мікшированія записаного матеріалу почнеться, за словами мастермайнда NIN Трента Резнора, в січні 2007-го.

Дата реліза пластинки поки не встановлена. Невідомо поки і назва нової роботи ветеранів індастріал. Єдина достовірна інформація - кількість треків, записаних в результаті студійний сесій. Всього їх вийшло 15. І, всупереч раннім собщеніям Резнора, на новому альбомі не з'явиться нічого з того, що залишилося за бортом «With Teeth».

«Зараз ми жонглюємо п'ятнадцятьма треками, - пише Трент Резнор на офіційному сайті групи. - Складаємо трек-лист. Не чекайте непотребу, що залишився від «With Teeth». Новий диск глибоко концептуальний. Досить галасливий. Офігенно крутий». Чекаємо, сподіваємося і віримо.

Ну, а в процесі чергової студійної нової роботи Nine Inch Nails прихильники групи можуть поласувати новим DVD-релізом - концертником «Beside You in Time», що відоб ... Читати дальше »

Категорія: Музичні новини | Переглядів: 1191 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/18 | Коментарі (1)

У понеділок, 6 листопаду, вночі закінчилися зйомки нового кліпу Тіни Кароль на пісню «Ніч».
Модний кліпмейкер Алан Бадоєв запропонував співачці з'явитися в кліпі в костюмі Єви, тобто, в чому мати народила. Саме з цієї причини і знімали кліп таємно: на входах павільйону стояла охорона, а знімальна група була в скороченому складі, пише газета Відблиск. Зйомки тривали цілий день, а вночі зняли найодвертіші сцени, де Тіна була ще і в компанії чоловіка - гламурного красеня. У павільйонах Киевнауч¬фильма зараз холодне. Тому голе тіло Кароль з трьох сторін постійно обдували гарячим повітрям з обігрівачів.

Після зйомок, Тіні поставили одне питання: «Неймовірно! Що вас примусило роздягтися?!» «Якщо чесно - я не відчувала себе роздягненою. ... Читати дальше »

Категорія: Музичні новини | Переглядів: 4018 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/17 | Коментарі (1)


Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
Фірма "МОДУЛЬ" Каталог Волинських веб ресурсів Украинская Баннерная Сеть Rambler's Top100
Статистика

Всього в онлайні: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024