Вівторок, 2024/03/19, 08:28
Вільний сайт
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Разделы новостей
Мобільний світ [10]
Комп'ютерний світ [6]
Інтернет новини [5]
Музичні новини [4]
Новини Волині і в Україні [2]
Главная » 2006 » Грудень » 18
Українська команда "Друга Рiка", перегортаючи сторiнку свого 10-рiччя з дня першого виходу на сцену, дарує прихильникам альбом своїх кращих хітів "Деннiч". Кружельце об'єднало в собi 12 дiйсно найкращих трекiв за всю офiцiйну iсторiю групи та абсолютно новий сингл "Деннiч", який вже штурмував вершини хiт-парадiв. Крiм того, до компiляцiї увiйшла нова версiя пiснi "Три хвилини".

Трек-лист альбому:

1. Деннiч
2. П`ю з твоїх долнь
3. Вже не сам
4. Спи до завтра
5. Алло
6. Так мало тут тебе
7. Математика
8. Впусти мене
9. Вiдчиняй
10. Оксана
11. Там де ти
12. Шансон
13. Три хвилини

20 грудня цього року всі бажаючі зможуть отримати автографи учасників "Другої Ріки" та поспілкуватися з музикантами гурту під час автограф-сесії. Захід вiдбудеться в магазині "Євростар" за адресо ... Читати дальше »

Категорія: Музичні новини | Переглядів: 1254 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/18 | Коментарі (3)

Черновецкие електронщики «Стелсі» підготували спеціальний новорічний подарунок своїм фенам: на сайті музикантів викладена нова пісня «Міколай», що передує виходу чергового повноформатного альбому групи. Пісня йтиме на альбомі бонусом, оскільки розцінюється «Стелсі» як «сезонна» - пік її актуальності доводиться на Новорічні свята. Викачати її можна тут або тут.

Що стосується самого альбому, то послідовник «Там» (2005), як затверджують самі музиканти, вже готовий «приблизно на відсотків 80». За словами вокаліста групи Олексія Кухарського, «кількість треків на альбомі на даний момент залишається під питанням, оскільки їх з'являється все більше. Хочеться, звичайно, зробити по класиці - дюжину пісень на альбомі, але тоді прійдется щось викидати або запихати в бонуси, що найімовірніше і відбудеться».

Стилістично нова робота варіюватиметься досить широко: від укр-фолк-хип-хопа через укр-фолк-хауз і до укр-фолк-брейка і кора. Також присутня якась «молдаво-фолк-електронна пісня, дуже ве ... Читати дальше »

Категорія: Музичні новини | Переглядів: 1133 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/18 | Коментарі (0)

Nine Inch Nails закінчують роботу над своїм новим альбомом, послідовником «With Teeth» 2005-го року. Фінальний процес мікшированія записаного матеріалу почнеться, за словами мастермайнда NIN Трента Резнора, в січні 2007-го.

Дата реліза пластинки поки не встановлена. Невідомо поки і назва нової роботи ветеранів індастріал. Єдина достовірна інформація - кількість треків, записаних в результаті студійний сесій. Всього їх вийшло 15. І, всупереч раннім собщеніям Резнора, на новому альбомі не з'явиться нічого з того, що залишилося за бортом «With Teeth».

«Зараз ми жонглюємо п'ятнадцятьма треками, - пише Трент Резнор на офіційному сайті групи. - Складаємо трек-лист. Не чекайте непотребу, що залишився від «With Teeth». Новий диск глибоко концептуальний. Досить галасливий. Офігенно крутий». Чекаємо, сподіваємося і віримо.

Ну, а в процесі чергової студійної нової роботи Nine Inch Nails прихильники групи можуть поласувати новим DVD-релізом - концертником «Beside You in Time», що відоб ... Читати дальше »

Категорія: Музичні новини | Переглядів: 1185 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/18 | Коментарі (1)

Число людей, які користуються послугами національного мобільного оператора «Київстар», лідера телекомунікаційної галузі України, перевищило позначку 20 мільйонів абонентів.

З нагоди цієї визначної події менеджмент «Київстар», а саме президент компанії Ігор Литовченко, віце-президент та операційний директор Мартін Фурусет, віце-президент та фінансовий директор Ендрю Сіммонс, технічний директор Йогеш Малік, радник президента Володимир Жмак, заступник директора з маркетингу Дмитро Білоблоцький, заступник директора з маркетингу Тарас Пархоменко, директор з персоналу та розвитку організації Оксана Короленко та адміністративний директор Володимир Ткачук звертаються до всіх прихильників «Київстар» з Відкритим листом:

Сьогодні майже половина мешканців України довіряє своє спілкування лідеру — компанії «Київстар».

20 мільйонів — мешканці великих міст, містечок та сіл, студенти та бізнесмени, інженери та фермери, лікарі та вчителі — люди різних професій та різного віку... Ми найбільш ... Читати дальше »

Категорія: Мобільний світ | Переглядів: 1215 | Додав: Nikolas | Дата: 2006/12/18 | Коментарі (1)


Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
Фірма "МОДУЛЬ" Каталог Волинських веб ресурсів Украинская Баннерная Сеть Rambler's Top100
Статистика

Всього в онлайні: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024